میانوعدههای مناسب در رژیم غذایی کدامند؟
در رژیم غذایی، تعیین میانوعدههای غذایی در سلامت بدن و انگیزه برای ادامهدادن رژیم بسیار مؤثر است. میان وعدههای مناسب، چندین نیاز بدن را تأمین میکنند؛
اول، از گرسنگی برای وعده بعدی جلوگیری میکند. دوم، جلوی ضعف میانروزی را گرفته و باعث میشود بهخوبی به کارهای روزانهتان برسید و دچار افت قند یا افت فشار نشوید. سوم، احساس شادابی و انرژی جسمی و روحی میکنید. به این ترتیب فرد با انگیزه بهتر به رژیم ادامه میدهد و انگیزهاش با ضعفهای میانروزی کم نمیشود. چهارم، با انتخاب صحیح میانوعدهها، تعدادی از ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن تأمین میشود؛ برای مثال برای تأمین ویتامینهای مورد نیاز مو، پوست، استخوانبندی یا چشم در میانوعدهها برنامهریزی میکنیم.
پنجم، در رژیمهای غذایی که برای شخص شما طراحی میشود، میانوعدهها را با توجه به وضعیت جسمی، طبعتان و مرحله رژیمتان تنظیم میکنیم.
میانوعدههایی که مفید هستند، به طور مثال عبارتند از:
۱. چهارده عدد مویز.
۲. بیست عدد کشمش پلویی
۳. سه عدد خرما.(زاهدی، پیارم، دشتستانی)
۴. یک قاشق غذاخوری شیره انگور یا سه شیره، در یک فنجان شیر کم چرب یا آب گرم.
۵. پنج عدد بیسکوئیت ترد، دو عدد بیسکوئیت کام یا ترد با یک قاشق چایخوری کره بادام زمینی
۶. نصف نان تست با یک قاشق چایخوری عسل یا کره بادام زمینی
۷. یک عدد خرما ارده. خرما را در ارده بزنید و با چای کمرنگ یا قهوه بخورید.
۸. دو عدد هویج رنده شده با مقدار کمی ساقه کرفس و چند تکه بروکلی که چند قطره آبلیمو، روغن زیتون و نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر نعنا به آن اضافه کردهایم.
۹. یک یا دو عدد سفیده تخم مرغ پخته که به آن گلپر، آویشن، فلفل سیاه اضافه میکنیم.
۱۰. یک عدد بیسکوئیت جو که با یک قاشق چایخوری کره بادامزمینی یا کرههای گیاهی دیگر طعمدارش کردهایم.
۱۱. چهار قاشق ماست کمچرب که یک گردو داخلش خرد میکنیم. ۵ عدد کشمش و نعنا و آویشن، گلپر و فلفل سیاه، سبوس برنج قهوهای یا سبوس دوم برنج.
موفق باشید.