خستگی مزمن؛ یعنی فرد انرژی لازم را برای کارهای روزمره ندارد یا احساس میکند نسبت به قبل خستهتر شده یا قوه و بنیه بدنش کمتر شده یا ...
درمان بیخوابی چیست؟
ابتدا باید علت بیخوابی مشخص شود. گاهی اوقات ممکن است دلیل آن مشکلات عصبی باشد؛ مثل افسردگی و اضطراب که بسیار شایع است. ...
فکر و خیالهای بسیار و وسواسهای فکری همه اینها مغز را از حالت تعادل خارج میکند و باعث بیخوابی میشود. گاهی منشاء آن مشکلات تغذیهای است؛ حتی کمبود بعضی از ریزمغزیها میتواند باعث بیخوابی شود. گاهی ممکن است سوءمزاجها باعث این مشکل شود. سوءمزاجها و اختلال طبع، روی تنظیم خواب تأثیر میگذارد. از طرفی علل پزشکی هم، مثل اختلال هورمونی و غدد باعث بیخوابی شود.
طب سنتی و علم تغذیه، تعادل را به بدن بیمار برمیگرداند. قوای درمانگر بدن کمک میکند بدن در حالت تعادل قرار بگیرد و خودش، خودش را درمان کند. بدن خودبهخود رسوباتی را که ممکن است در مغز و سیستم عصبی باشد، دفع میکند. در پی آن، به فرد آرامش روحی دست میدهد و بدن به تنظیمات طبیعی خودش برمیگردد.
اگر فردی با علائم بیخوابی به ما مراجعه کند، ممکن است به او دستورات غذایی یا داروهای گیاهی و دمنوشهای خانگی توصیه کنیم. گاهی هم ممکن است اصلاح سبک زندگی یا همان آموزش «سته ضروریه» یا حرکت درمانی برای بیمار تجویز کنیم؛ یعنی به بیمار حرکات آزادسازی را آموزش میدهیم یا او را ترغیب میکنیم که به ورزشهایی؛ چون ایروبیک و یوگا بپردازد. این ورزشها، توصیههای غذایی و طبی بر مغز، مفاصل، سیستم عصبی، سمزدایی بدن و بر تنظیم کار کبد، کلیه و معده تأثیر میگذارد و به خواب مناسب فرد میانجامد، بنابراین به مجموعهای از عوامل در بدن شما توجه میشود که باعث اختلال در خواب شما شده است. با توجه به تمام این عوامل، درمان برای شما توضیح داده میشود تا پس از چند هفته خواب عمیقی داشته باشید. خواب عمیق و مطلوب، سلامت جسمی، روحی، ذهنی و جنسی فرد را تضمین میکند.
امیدوارم از زندگیتان لذت ببرید.