وبلاگ
ورود

چگونه تغذیه و طب سنتی به بهبود روحیه و درمان بیماری‌های روحی کمک می‌کند؟

majid Asazdzade

طبق تحقیقات جدیدی که در دنیا انجام شده، تغذیه به‌طور مستقیم در روحیه و بیماری‌های روحی تأثیر دارد. یعنی تغذیه مناسب می‌تواند افسردگی را درمان کند یا به درمان آن کمک کند. ...


در نقطه مقابل تغذیه نامناسب ممکن است در وسواس‌های روحی و در ایجاد افسردگی یا اضطراب تأثیر مستقیم داشته باشد. ممکن است علت این پیشامد در علم تغذیه و طب سنتی بررسی شود. در طب سنتی به این نکته اذعان می‌شود که اختلال طبع‌ها می‌تواند مغز را از کارکرد عادی‌اش خارج کند. به عنوان مثال غلبه بلغم می‌تواند زمینه‌ساز کاهش حافظه و افسردگی باشد و انرژی روحی فرد را کاهش دهد و در تصمیم‌گیری‌ها، شروع و ادامه کار، افت کند و اراده فرد کم شود.

غلبه سودا ممکن است وسواس فکری ایجاد یا فرد را بسیار حساس ‌کند. غلبه صفرا نیز می‌تواند برای فرد حساسیت‌های اجتماعی ایجاد کند و بیش از حد نکته‌سنج شود، تا حدی که به خود و اطرافیانش آسیب بزند. هر کدام از این اختلالات به نوعی باعث می‌شوند لذت از زندگی در فرد کاهش یابد، کارایی‌اش افت کند و دچار مشکلات فردی، خانوادگی و اجتماعی شود. بنابراین ما می‌توانیم با مطالعه یا گرفتن مشاوره مناسب در زمینه تغذیه و طب سنتی، به درمان بیماری‌های روحی‌مان بسیار کمک کنیم. گاهی اوقات با تغییراتی بسیار ساده، نتایج شگرفی در روحیه فرد ایجاد می‌شود. می‌توانید این را تجربه کنید؛ ببینید افسردگی یا اضطرابی که سال‌ها همراهتان بوده، چطور با تغییر روند و اصلاح ساختار تغذیه برطرف می‌شود. این زمانی است که فرد آرزو می‌کند که زودتر اقدام به این کار کرده بود. بنابراین باید هر چه سریع‌تر طبع و تغذیه‌مان را اصلاح کنیم و از دست‌آوردهای آن لذت ببریم.

تعداد بازدید: ۳۷۹

پست‌های مشابه