وبلاگ
ورود

برای درمان خستگی مزمن چه کار کنیم؟

majid Asazdzade

خستگی مزمن؛ یعنی فرد انرژی لازم را برای کارهای روزمره ندارد یا احساس می‌کند نسبت به قبل خسته‌تر شده یا قوه و بنیه بدنش کم‌تر شده یا ...


یا برای کارهای عادی زندگی‌اش زود خسته می‌شود یا انرژی جسمی و روحی کار کردن و لذت‌بردن از زندگی را ندارد.

در این مواقع چه باید کرد؟

اول از همه باید علت آن مشخص شود. خستگی مزمن علت‌های مختلفی دارد. از نظر پزشکی، خستگی مزمن ممکن است ناشی از بیماری‌های غدد یا کم‌خونی و کمبود بعضی از مواد مغذی باشد. از نظر علم تغذیه ممکن است ناشی از کالری نامناسب، اختلال سوخت و ساز و کمبود ریز مغذی‌ها باشد؛ مثل منیزیم، روی و ترکیبات ویتامینی، مثل ویتامین دی، کمبود آهن. از نظر طب سنتی شایع‌ترین علت آن اختلال طبع است؛ یعنی رطوبت و دما(گرمی و سردی بدن) تغییر کرده و این موضوع باعث کاهش سوخت و ساز شده است. این موضوع باعث خستگی زودرس می‌شود.

بنابراین اگر علت خستگی مزمن را پیدا کنیم، با همین سه علم هم می‌توانیم به درمان بیماری کمک کنیم. کار ساده‌ای است. متأسفانه می‌بینیم فردی هفته‌ها، ماه‌ها و سال‌ها با خستگی زندگی می‌کند و شادابی و انرژی لازم را ندارد. به طبع، خود فرد و خانواده‌اش، حتی همکارانش از نظر شغلی از این خستگی مزمن فرد آسیب می‌بینند. در نهایت فرد به جامعه هم آسیب می‌رساند. شخصی که دچار خستگی مزمن است، از زندگی‌ای که دارد لذت نمی‌برد و به پیشرفت‌هایی که باید، نمی‌رسد. او این وضع را تحمل می‌کند و به این روشِ زندگی ادامه می‌دهد. او باید هر چه زودتر این موضوع را تشخیص دهد. با مشاوره با پزشک متخصص و متخصص تغذیه، باید علت موضوع را کشف کند. به این صورت که با انجام آزمایش علت خستگی مزمن مشخص می‌شود. در طب سنتی هم با توجه به رنگ‌و روی شخص، حالت زبان، نبض و سؤالاتی که می‌پرسیم، این حالت را در فرد تشخیص می‌دهیم. بنابراین با توجه به علت خستگی، با این سه علم، به درمان آن کمک می‌کنیم. معمولاً ظرف مدت دو الی سه هفته انرژی برمی‌گردد و فرد شادابی جسمی و روحی‌اش را به‌دست می‌آورد.

 

پایدار باشید!

تعداد بازدید: ۴۱۶

پست‌های مشابه